Balıkesir Chat Odaları,Balıkesir Chat Siteleri,Balıkesir Sohbet Siteleri,Balıkesir Sohbet Odaları,Balıkesir Chat Odaları Balıkesir Mobil Sohbet Odası,Balıkesir Chat Sitesi,Balıkesir il merkezi ve Altıeylül Ayvalık Balya Bandırma Bigadiç Burhaniye Dursunbey Edremit Erdek Gömeç Gönen Havran İvrindi Karesi Kepsut Manyas Marmara Savaştepe Sındırgı Susurluk ilçeleri hatta bu ilçelere ait köyleri simarik.NET sohbet sitelerimizde misafir edilmekteler.
Balıkesir ili, Türkiye’nin kuzeybatısındaki bir ilimiz olup hem Marmara Denizi hem de Ege Denizi’nde sahil şeridine sahiptir. Komşu illeri batıda Çanakkale, güneybatıda İzmir, güneyde Manisa, güneydoğuda Kütahya ve doğuda Bursa’dır ayrıca balıkesir ilimizi çevreleyen bu illerin tamamıda dogasıyla tarihiyle ve kültürleriyle en az balıkesir ilimiz kadar güzeller.
Balıkesir, Anadolu yarımadasının kuzeybatısında ve önemli bir kısmı Marmara’da olmak üzere geriye kalan kısmı da Ege Bölgesi’nde yer alan tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri, temiz kıyılarıyla dikkat çeken bir ildir.Dogası mükemmel ötesi denilebilir ilimiz insanlarıylada degerli bir ildir sıcak kanlı misafir seven ve evlerine gelen her misafiri saygıyla karsılayan ve çokta güzel agırlamasını bilenlerdir balıkesir insanını çok yakından tanıma fırsatım olmuştur ve çokta sevdim insanlıklarını tanıdık tanımadık herkes sıcak bir karşılamayla insanı bagrına basan millettir.
Hiç bir şeyi esirgemezler merkezde nadir bulundum lakin ilçelerinde köylerinde çok misafir oldum genel olarak köylerdeki veya ilçelerde yasayan nufus tarımla ugrasmaktalar ve hayvancılıla azami olarak küçük bashayvancılıkla ugrasan insanlar bunun yanı sıra tarım işleriylede ugrasmaktalar.İl’de başta zeytin, buğday, arpa, mısır, tütün, pamuk, ayçiçeği, şekerpancarı, yem bitkileri, kavun, karpuz, narenciye, sarımsak, şeftali, domates olmak üzere diğer sebze ve meyvelerin birçoğu yetiştirilmektedir örnegin incir nar badem seftali mandalina elma sebze olarak her çeşit sebzeyi kendileri yetiştirmekte en cok taze fasulye ve börülce yetişitirmeleride dikkatimdan kacmadı börülce her yerde yetişmeyen bir fasulye cinsidir ve çok lezzetlidir birde bu yöreye ait köy ekmegi var kendi yaptıkları tas fırınlarda pişirdikleri bu ekmegin tadına doyum olmaz.
Bunun yanında son zamanlarda tavukçuluk ve yumurta olmak üzere süt ve süt ürünleri de kent ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır.
Etiketler Balıkesir Chat Odaları Balıkesir Chat Siteleri Balıkesir Chat Sitesi Balıkesir Mobil Sohbet Odası Balıkesir Sohbet Odaları Balıkesir Sohbet Siteleri NET sohbet
Sende Paylaş Facebook Tweet Pinterest Google+ Whatsapp